Bestellen & levering

Bestellen

Bestellen op multimediabay.nl is heel eenvoudig.
Producten kunt u toevoegen aan het winkelwagentje, wanneer u alle gewenste producten heeft toegevoegd klikt u op 'Bestelling afronden'. Vervolgens vult u uw gegevens in en kiest u uw betaalmethode. U heeft de mogelijkheid om een account aan te maken tijdens dit proces, zodat u bij toekomstige bestelling niet opnieuw alle gegevens hoeft in te vullen. Na klikken op 'Plaats uw bestelling' ontvangt u een bevestiging van de bestelling per e-mail. Wanneer de betaling bij Multimediabay binnen is ontvangt u hierover een e-mail. Ook wanneer de bestelling verzonden is wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Een bestelling heeft 3 verschillende statussen, deze kunt u inzien in uw dashboard wanneer u een account heeft:

  • Wachten op betaling
  • Betalingsbevestiging
  • Verzendbevestiging

U ontvangt dus altijd minimaal 3 e-mails over uw bestelling; een bestellingsbevestiging, een betalingsbevestiging en een verzendbevestiging.

Levering

Wanneer wij de bestelling hebben overgedragen aan de bezorgdienst is het doorgaans zo dat u de volgende dag (excl. zondag) uw bestelling kunt verwachten. Wanneer u niet thuis bent zal de bezorger een kaartje achterlaten met daarop de datum wanneer de bestelling opnieuw wordt aangeboden, dit is meestal de volgende dag. Het kan ook zijn dat de bestelling bij uw buren is bezorgt of dat u het zelf op kunt halen bij een centraal distributie-adres, in beide gevallen zal de bezorger u hiervan op de hoogte stellen.

Bij Multimediabay.nl zijn de verzendkosten altijd gratis.