Retourneren

Bent u niet tevreden over het product? Of is het stuk? Hieronder vindt u uitleg over hoe te handelen.

14 dagen bedenktermijn

Toch niet blij met uw aankoop? Dan kunt u dit zonder opgave van redenen binnen veertien dagen na ontvangst aan ons kenbaar maken. Neem hiervoor contact op met info@multimediabay.nl of gebruik het modelformulier. Het modelformulier is als bijlage in de algemene voorwaarden opgenomen. Wanneer u aan heeft gegeven gebruik te maken van deze bedenktermijn, dan heeft u vanaf dat moment veertien dagen de tijd om het artikel terug te sturen. Wij hebben niet de mogelijkheid om het artikel bij u op te komen halen.

Graag ontvangen wij het artikel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals u in een winkel zou doen. Er treedt waardevermindering op wanneer gebruik van het artikel verder is gegaan dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van het artikel te beoordelen.

Geef a.u.b. aan waarom u het product terugstuurt, hierdoor kunnen we eventuele misverstanden in de toekomst vermijden. Ook horen we graag of u een alternatief artikel in gedachte heeft of dat u het complete aankoopbedrag terug wilt ontvangen. Wij betalen u altijd terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald, tenzij een ander betaalmiddel is overeengekomen (hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht).

Defect

Wanneer het artikel binnen de garantie periode valt dan kunt u het beste direct contact opnemen met de fabrikant. U heeft dan voordeel van interessante servicemogelijkheden en directe service, dit kan in sommige gevallen zelfs betekenen dat u een iets versnelde service afhandeling heeft of dat de fabrikant het bij u thuis ophaalt en aflevert. In sommige gevallen kan het recht op garantie vervallen, zelfs als het product nog binnen de garantie periode valt. Dit kan onder andere komen door: aangebrachte schade die na de koop is ontstaan (zoals vallen, scheuren, krassen), het verwijderen van garantie zegels of stickers, kortsluiting door een verkeerde energievoorziening, etc. Neem contact op met info@multimediabay.nl als u nog vragen heeft.

Heeft u een klacht?

We verwijzen u naar de pagina Klachtenregeling.